Докато петият сезон на  тепърва предстои да излезе, създателят му

...
Докато петият сезон на  тепърва предстои да излезе, създателят му
Коментари Харесай

Първи поглед към женския отряд на ЦРУ

Докато петият сезон на  тепърва следва да излезе, основателят му Тайлър Шеридан още веднъж сграбчи вниманието ни с новия си план. В началото на година разбрахме малко повече за сюжета на шпионския трилър и че в него присъединяване ще вземат Никол Кидман и Зоуи Салдана. А не щеш ли в този момент получаваме и първи филмов откъс.
 Special Ops: Lioness и какво да чакаме от новия трилър с Никол Кидман и Зоуи Салдана
Как наподобява женски отряд на Централно разузнавателно управление на САЩ

Ще забележим в новия трилър на Тайлър Шеридан

Special Ops: Lioness е въодушевен от действителна американска военна стратегия. Ще проследим живота на Джо (), която се пробва да балансира персоналния и професионалния си живот като шеф на стратегия на Централно разузнавателно управление на САЩ във войната против тероризма.

Програма " Лъвица " пък е ръководена от Кейтлин Мийд () и Доналд Уестфийлд (Майкъл Кели). В нея постъпва Крус (Лайсла Де Оливейра) - млад морски пехотинец, чиято задача е да работи под прикритие дружно с Джо, с цел да осуетят дружно терористичен акт.

Както подсказва филмовият откъс обаче, не всичко се развива по проект. И дали всички в последна сметка всички ще се измъкнат от забъркалата се каша, следва да разберем.

В Special Ops: Lioness вземат участие още Морган Фрийман, Дейв Анабъл, Джил Уагнър, Ламоника Гарет, Джеймс Джордан, Остин Хебърт, Джона Уортън, Стефани Нур и Хана Лав Лание, разбираме от Vаriety.

Любопитно е, че Тайлър Шеридан персонално е предложил на Зоуи Салдана ролята за сериала. Актрисата споделя, че той ѝ е изпратил сюжет, който да прочете и ако тя хареса героинята си, той да я развие. " Когато получиш позвъняване от някой като Тайлър Шеридън... работиш доста интензивно ", споделя Зоуи Салдана пред Vanity Fair.
 Lioness, Никол Кидман и първият сериал на актрисата с Тайлър Шеридън за Paramount
Нов сериал с Никол Кидман

Какво да чакаме от Lioness

Наскоро тя взе участие в " Аватар: Природата на водата " и " Пазителите на галактиката, Vol. 3 ". Никол Кидман пък в последно време работи по много сериали, измежду които са " Големите дребни неистини ", " Отмяната " и Nine Perfect Strangers.

Премиерата на Special Ops: Lioness е на 23 юли в Paramount+.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР